filmer värda att se.

Egentligen när det är sommar borde man inte titta på film och tv. Men dock så får man det, när vädret inte är något vidare! La mig på studsmattan och somnade, men fikc ju typ ingen färg. USCH!
Idag tipsar ja om två bra filmer som behövs ses om vädret inte tillåter.
  1. Den som vakar i mörkret - Irene Huss. Det är en av dem nya. Och den bästa jag sätt än så länge. Handlar om i allafall att två pojkar hittar en död kropp. Och när Irene börjar prata med pojkarna så avbryter den äldre pojken den yngre när han ska säga något. hon bli lite fundersam men sak samma typ. På natten cyklar pojkarna dit och börjar gräva igen, då hittar de en till kropp. Den lilla killen springer, och rätt in i Irene. Som tydligen var där. Aja, efter så gräver polisen där och fiskar upp kanske 4 kroppar till:p Den måste ses, spänande och grym, blev så jävla rädd att jag skrek!:D
  2. Burlesque. Handlar om en flicka som heter Ali, som jobbar på typ ett cafe och är trött på det skit livet, hon drar till LA . För att komma någonstans i livet. Hon går runt till olika ställen för att hitta ett jobb, men blir nekad. Tills en kväll då hon är påväg till hotellet igen och ser en tjej, hon följer efter in på en klubb och börjar fråga efter ägaren för att skaffa sig jobb där, men blir nekad där också. Så går hon ner till baren igen där hon mötte en kille. Och på eget initiv tar hon en bricka och börjar servera folk, så sedan får hon jobb där som servtris, men egentligen vill hon bli en burlesque. och ja.. Den filmen är himla bra, hon sjunger så fint.


Kommentarer
ida

sv: haha näeee då ;)

satt ute och läste så såg jag dig ligga där din pösmunk :D

2011-07-27 @ 21:46:54
URL: http://iduttan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0