Kort om vad som har hänt under halvåret.

Senaste inlägget som publicerades var från Februari. Det är ett halvår, ojoj. Det har hänt så mycket på ett halvår. Det mesta som hänt i livet har bara varit bra saker, medan de har hänt några tråkiga händelser också! Tyvärr är livet så. Man kan aldrig veta vad som ska ske!
Men detta har iallafall hänt! 
  • Turkiet tillsammans med Peter i maj månad. En vecka, det var helt underbart! 
 
  • Sedan var det också dags för mig att ta min student och balen i juni månad. 
  • Sedan efter det kom den efterlängtade sommaren som blev en av de finaste somrarna. Vilket väder. Och under sommaren har jag nästan bara jobbat förutom när jag var ledig inför Bråvalla festivalen! Som jag hade fått i student present! 
    Bråvalla var helt grymt, bortsätt från det dåliga vädret. Och blixtrar som slog ner!
  • Det blev även bad och att umgås med underbara vänner och familj. Lite paus från jobbet hade man ibland.
  • Det som också har hänt var att våran lilla katt blev så sjuk att vi tyvärr fick avliva henne. Det gör så ont i en att veta att man aldrig kommer få se henne komma springandes upp för trappen när man öppnar dörren. Eller ha någon som man kan ta upp i knät och gosa med. Men min finaste Siri är nu i katt himlen och lever vidare! <3 
    Sedan har det också kommit att bli en till resa i augusti. Denna resa gick till fantastiska Cypern tillsammans med mamma, Nikola och Peter. Det var en fantastisk och helt suverän vecka! Badat i det klaraste vattnet, varit på den populära stranden Nissi Beach. Flugit falmskärmm bakom en båt rätt ut i havet. Rätt läskigt! 
     

RSS 2.0