krabbilikrabb







igår när jag kom hem till mormor och morfar möttes jag av ca 15 krabbor. kanske mer. vissa hade gigantiska klor och vissa krabbor var jättesmå. hoppas dem smakar. Igår kollade jag på fotboll med mamma. Min bror spelade och dem vann hela serien. Så därför fick se tacos efter matchen. Det ville jag också ha. Så min fina pojkvän fick komma med go kvällsmat. heheh tack Peter!♥

lite dålig humor!





Ensam och vilsen

Just nu vet jag inte vart jag står! Jag känner mig vilsen och ensam. Jag vet inte vad jag känner och jag vet inte vad jag vill mer, livet och mitt jag går inte ihop. De är bråk och jag känner en trötthet som alltid är där, konstant trött och slö i kroppen. Jag vet inte vart jag har kommit och jag vet inte vart jag ska fortsätta att gå!! Jag vet att det är jobbigt och jag vet inte om jag måste välja något, finns det några beslut jag måste göra? Vad ska jag göra, jag är ensam och vilsen!

hur är de möjligt?





igår kväll blev det bowling med min kille hans vän och min bror. Peter förlorade och jag kom två medans mim bror utklassade oss! sen blev de räkmacka hos mormor och morfar!

{min himmel}



peter, världens mest underbaraste pojkvän.
så lycklig att jag får vara hans!

Du är given!

Ännu en måndag och ännu en ny vecka!Det känns som om att sommaren var här för någon dag sedan men att hösten körde över honom! För nu är det verkligen höst! Åh vad jag älskar hösten!
Äntligen börjar kval veckan i Idol och jag laddar upp tillsammans med kissemissen och frukt! Heja lilla Albin och fotbollsstjärnan Kevin! ♥ 

We heart it!

Dålig men ändå en helt okej dag. Fick gå hem från skolan då min mage inte ville vara med mig idag:( Så istället blev det lite soffhäng och göra lite skolsaker. Senare på dagen körde jag upp till stan och handlade med min bror. Och nu är det fotboll! Längtar tills kvällsmaten då blir det mormors goda pannkakor och lite nutella för att lyxa til det! ;)
 

IGÅR VAR DET DAGS!

Igår var det äntligen min tur att ta det förbaskade körkortet! 
SÅ JA, ÄNTLIGEN!! :D
 

En vanlig måndag!

Såhär söta är vi denna måndag! Sexy! 
#SNYGGABRUDARISKOLAN
 
 

snart fredag

Mina ben orkar inte bära mig längre. Så jag landade i sängen. Jag är så trött. Så helg längtar jag till, även om den är full.. ack ack vad ska man göra? Men jag kommer få en bra helg de garanterar jag.
Nu är de dags att sova.
kram, natti!




Lyxig kvällsmat, hihi ;)

Somliga dagar.

 
Jag är trött och mina ögon går i kors! Vilket verkligen inte är bra nu när jag måste plugga historia och även körkortsteori, som är svin tråkigt!
Varför är oftast allt det som är bra att veta så tråkigt att läsa?

Två lektioner i skolan vilket gjorde att dagen gick snabbt, jag längtar tills det blir kväll så jag kan få sova igen.. Dunder trött!
Hoppas på en bra dag av det som är kvar!
 

Det är bra mycket trevligare att vara två.

 
 
 
 

RSS 2.0